Ono što nudimo

01. Extra shop

"Extra shop”Izvrsna je i originalna trgovina za različite potrebe i ukuse. Proizvodi su odabrani za osobne potrebe i ugađanje, kao i izvrsni extra gifts za razne prigode.
Budući da su kvaliteta i dobra cijena na prvom mjestu važni, sve smo to zajedno postavili u ovu trgovinu. Brzo dobivate odabrane proizvode, što je izvrsno za last-minute kupce.

02. Extra gifts

"Extra gifts”Predstavljeni su u vizualnom ambijentu, jer su samo na taj način artikli realističniji i kupac ima bolju predodžbu o svakom proizvodu. Evo nekoliko ideja kako postaviti ili opremiti sobe s našim predmetima.
Artikli su višeg kvaliteta po razumnim cijenama. Budući da su svi ljudi individualni i jedinstveni, s različitim ukusima i pogledima, iz tog razloga nastojimo zamijeniti i ponovno opremiti vizualne ambijente proizvodima koji udovoljavaju vašim potrebama i željama.

03. Luxury gifts

"Luxury gifts" predstavljen je na isti način kao extra gifts, osim što u tim ambijentima i skupinama predstavljamo luksuzne predmete najviše kvalitete s nešto višim cijenama. Budući da vjerujemo da luksuz nije samo za bogate, nastojimo predmete iz ove skupine približiti onima koji su jednom mislili da si luksuz ne mogu priuštiti. Evo i sada, to možete priuštiti kod nas. Pozivamo vas da provjerite ponudu koja je dostupna i originalna svima koji se žele maziti i donijeti osmijeh na lice.

04. Dodatna poklon kartica

"Dodatna poklon kartica”Pogodan je za trenutak neodlučnosti za one koji ne znaju što kupiti i istodobno je izvrstan poklon. Vaučer se može iskoristiti na blagajni za sve predmete, tako da primatelj ovog bona može odabrati poklon prema svom ukusu i za proizvode koje samo traži, kupuje ili treba. Poklon bon je originalan jer primatelj može sam odlučiti o kupnji. Voucher možete dobiti e-poštom, možete ga i sprintati ili poslati primatelju zajedno s razglednicom, što je osobnije.

05. Dodatne razglednice

"Dodatne razglednice”Su elegantni, originalni i stvaraju osobniji pristup za svaku prigodu. Među našim prijedlozima možete odabrati govor, pjesmu, čestitku ili je možete sami sastaviti. E-čestitke možete poslati izravno na e-mail slavne osobe ili možete označiti adresu primatelja, a mi čestitke šaljemo u fizičkom obliku, koji je osobniji. Preporučujemo da uz čestitke uvrstite i poklon karticu.

06. Promotivni pokloni

"Promotivni pokloni”Odabrani su predmeti namijenjeni promociji poduzeća s utisnutim logotipom na predmetima. Modernim, živopisnim i originalnim poklonom tvrtka se predstavlja i ostavlja jedinstveni dojam. Ekstra i luksuzni poslovni pokloni prikladni su za sve one koji žele impresionirati, biti drugačiji, originalni i sigurno vam primatelj neće zaboraviti društvo. Promotivni pokloni važni su za razvoj i napredak tvrtke. Promovirajte se s našim promo poklonima i postanite posebni i broj jedan.