Dostava

Dostava

Prodavatelj će isporučiti naručenu robu ili usluge u dogovorenom roku.

Vrijeme isporuke ovisit će o odabranom prijevozniku i zemlji odredišta. Imajte na umu da je naznačeno vrijeme isporuke približno i odnosi se na radne dane, isključujući vikende i službene praznike.

Prodavatelj zadržava pravo odabrati drugu uslugu paketa ako će to rezultirati učinkovitijim ispunjenjem narudžbe.

Troškovi dostave i rukovanja naplaćuju se na blagajni kao nova stavka na fakturi.

Trošak dostave i Cjenik dostave

Cjenik poštanskih usluga prema težini proizvoda i zemlji otpreme vrijedi za sve zemlje EU bez obzira na težinu proizvoda.

TARIFA

Prioritetna isporuka: 9.94 

Naknada za prioritetni utovar za kategoriju Extra Shop iznosi 9.94 € bez obzira na težinu proizvoda.

iznimke:

      • Naknada za dostavu za kategorije ExtraGifts i GiftBox : besplatna poštarina (bez obzira na težinu proizvoda).
      • Naknada za dostavu za kategoriju OUTLET: 3.54 € (u slučaju dodavanja u košaricu proizvoda iz kategorija ExtraGifts ili GiftBox - nema naknade za otpremu; bez obzira na težinu proizvoda.)
      • Dodatna naknada za dostavu za način plaćanja Plaćanje pouzećem: 1.9 € (samo u gotovini; bez obzira na težinu proizvoda.)

 

Dostupnost i dostava

Za proizvode na zalihama očekivana dostupnost je 2-4 radni dani, iako se naručena roba na zalihama obično otprema isti dan i isporučuje sljedeći dan. Za proizvode koji nisu na skladištu, očekivana dostupnost iznosi do 15 radnih dana (obično do 7 dana) nakon narudžbe. U slučaju dužeg vremena dostupnosti kupca se obavještava e-poštom.

Za proizvode sa statusom Provjerite kontaktirajte nas prije narudžbe kako bismo vam pružili točnu procjenu vremena isporuke.

Besplatna dostava

Svi proizvodi iz kategorija ExtraGifts i Gift Box imaju pravo na besplatnu dostavu i rukovanje.

Osiguranje privatnosti

Svi naši paketi šalju se u neutralnom okviru i ni na koji način ne označavaju unutarnji sadržaj paketa. Vanjsko pakiranje pruža samo podatke o detaljima otpreme i adresi kupca.