Extra blog


KAKO PRAVILNO ČISTITI KOZMETIČKE KISTOVE

Prljave četke i spužve su plodno tlo za bakterije – i kao rezultat mogu uzrokovati izbijanje akni. Svakodnevno šminkamo lice i oči sredstvima za šminkanje. Svoje lice oblikujemo i ističemo kistovima za šminku, ali koliko često čistimo naše najčešće korištene kistove. Nije ih dovoljno temeljito prati svaki mjesec.


5 KUĆNIH PRIPRAVAKA ZA ČIŠĆENJE NAKITA

Shvaćamo da naši cijenjeni komadi nakita zaslužuju održati svoj visoki sjaj i ljepotu, ali smatramo da je njihovo pravilno čišćenje zastrašujuće. Ako ste poput nas, već znate nekoliko komada iz svoje kutije za nakit koje treba dobro očistiti. Ali koliko često je ovaj postupak potreban Predstavljamo vam 5 načina kako na jednostavan način očistiti omiljene komade nakita u vlastitom domu domaćim proizvodima.


TREBAJU LI MI NAOČALE PROTIV PLAVOG SVJETLA?

Danas ne možemo izbjeći ekrane – važni su nam kao hrana i piće. Neki od nas ih ne mogu spustiti čak ni kad razgovaraju s obitelji ili prijateljima! Iako su ti uređaji poboljšali naše učenje i kvalitetu života, oni također utječu na sve, od našeg sna do naše kreativnosti.


10 PRISTUPAČNIH IDEJA ZA IZLAZAK ZA VALENTINOVO

Na Valentinovo si ljubavnici i prijatelji poklanjaju cvijeće, čestitke i sitne darove kako bi iskazali svoju pažnju. No mi vam predstavljamo ideje kojima ćete u potpunosti šarmirati svoju bolju polovicu, a da pritom ne potrošite velike količine novca.


OGRLICA I NAUŠNICE U POKLON KUTIJI rose

VALENTINOVO: SAVRŠEN POKLON ZA NJU I ZA NJEGA

Najromantičniji dan u godini je pred vratima. Budući da se Valentinovo bliži, važno je odabrati savršen poklon za svoju voljenu osobu. Stoga smo za nju i za njega pripremili kratki popis najljepših poklona koje možete naručiti kod nas.


KAKO NANIJETI MASKARU KAO PROFESIONALAC

Sanjate o dugim, lepršavim trepavicama, ali niste sigurni kako savladati njihov izgled? Kako bismo proslavili lansiranje naše  revolucionarne maskare  , izradili smo vodič koji detaljno opisuje kako nanijeti maskaru kao profesionalac bez grudvica ili razmazivanja.


3 NAČINA ISPRAVNE UGRADNJE EKSTENZIJA ZA KOSU

Jeste li ikada pokušali napraviti pleteni konjski rep? Što kažete na stavljanje kose u punđu? Pleteni repovi, visoki repovi, niski repovi, voluminozne pletenice mogući su s pričvršćenim ekstenzijama za repove.


POBOLJŠAJTE SVOJE DRŽANJE

Dan za danom provodimo sate i sate pogrbljeni nad svojim računalima. Izvijamo vratove dok bezumno listamo društvenim mrežama. Izvijamo svoja tijela u položaj koji nam najlakše omogućuje da uravnotežimo svoje prijenosno računalo i tipkamo iz udobnosti kauča. Zbog toga su i naša tijela sve više “lijena”, jer se linijom manjeg otpora prilagođavaju nezdravom položaju.


NSAVJETI ZA UPOTREBU I NJEGU EKSTENZIAJ ZA KOSU

U ovom članku odgovaramo na najčešća pitanja o njezi ekstenzija kao što su: Mogu li rezati ekstenzije? Mogu li je prati kao svoju kosu? Kako sakriti ekstenzije u konjski rep? Koliko će dug biti konjski rep na meni? Kako mogu izmjeriti duljinu produžetka? Koliko dugo traje instalacija?