ExtraGifts by Melly

Sretna sam što vam mogu predstaviti svoju novu kozmetičku liniju krema napravljenu za brend Extra Gifts online trgovine.
Ovo su revolucionarne kreme za žene i muškarce: Extra JAM i Extra AFTER SUN ExtraGifts by MELLY.
Ekstra marmelada za brzo tamnjenje i krema za njegu za dugotrajniju boju nakon sunčanja.

Više o proizvodima možete pročitati u nastavku. Za vas sam pripremila i set od obje kreme, kako biste bili 100% spremni za najljepše njegovanu i preplanulu kožu ovog ljeta.

Extra Jam

Uz Extra  fast  rezultate  tamnjenja  dobivate zavodljivu preplanulost  u vrlo kratkom vremenu.

Extra formula osigurava  izvrsne  rezultate  čak iu  solariju . Kada isprobate našu kremu, ona će zasigurno postati neizostavan dio vaše rutine njege od sunca, jer smo mislili na sve što vašoj koži treba ljeti.

Extra Jam djeluje izuzetno  brzo , ali u isto vrijeme  vlaži  vašu kožu i omogućuje joj da ostane  svilenkasto  meka i  nahranjena  tijekom i nakon sunčanja.

Postignite brzu prirodnu preplanulost bez obzira na tip kože. Dobijte prekrasan ten uz ludo popularnu formulu Extra Jam koja hrani i vlaži vašu kožu.

Extra JAM  krema osmišljena je za brončanu kožu i čokoladni ten u kratkom vremenu.

Extra JAM in Extra AFTER SUN (4)
Extra JAM in Extra AFTER SUN (4)

Extra After Sun

Naš najprodavaniji proizvod za njegu kože – AFTER SUN – osmišljen je  za duže zadržavanje  preplanulosti , dugo nakon sunčanja.

Bit ćete impresionirani prekrasnim  učinkom  hlađenja koji će vaša koža dobiti.

Neko vrijeme nakon toga bit će prisutan  efekt  hlađenja  i  hranjenja  kože , a već drugog dana bit će vidljivi nevjerojatni rezultati u vidu  meke ,  sjajne  i  glatke  kože .

Budući da se najljepša preplanulost kože čuva pravilnom njegom nakon sunčanja, pripremili smo i Extra AFTER SUN  hranjivu  hranjivu  kremu  za poslije sunčanja koja će vašu kožu nahraniti, hidratizirati i osigurati  dužu  postojanost  vaše  preplanule  kože .

Želite brzu i prirodnu preplanulost koja traje!?

Za vas smo razvili posebne formule krema od prirodnih sastojaka koje osiguravaju lijepu preplanulu kožu.

Extra Jam 
Marmelada za sunčanje za ekstra brzo tamnjenje kože
Extra AFTER SUN 
Hranjiva krema za njegu nakon sunčanja koja pomaže postojanosti boje

Extra JAM in AFTER SUN (2)