Objavljeno

Kako nanijeti maskaru kao profesionalac

Sanjate o dugim, lepršavim trepavicama, ali niste sigurni kako savladati njihov izgled? Kako bismo proslavili lansiranje naše revolucionarne maskare , izradili smo vodič koji detaljno opisuje kako nanijeti maskaru kao profesionalac bez grudvica ili razmazivanja.

1. Počnite ispočetka

Umorne oči od prethodne noći? Očistite sve ostatke šminke i osvježite cijelo lice! Sredstvom za skidanje šminke s očiju obrišite ostatke maskare, zatim pravilno očistite i navlažite kožu.

2. Koristite uvijač za trepavice

Kada je riječ o poboljšanju izgleda vaše šminke za oči, uvijač za trepavice je apsolutno neophodan. Pričvrstite uvijač na dnu gornje linije trepavica i nježnim pritiskom uvijte trepavice do savršenstva.

3. Pripremiti i puniti

Do trepavica iz snova s ​​primerom za maskaru. Ovaj podcijenjeni proizvod produljuje i definira vaše trepavice prije nego ih nanesete slojem maskare. Također pomaže da vaša maskara ostane na mjestu cijeli dan.

Profesionalni savjet  : Koristite prozirni puder umjesto primera za maskaru kako bi vaše trepavice izgledale iznimno duge i voluminozne.

4. Zakretanje

Ako imate naviku ispumpavati štapić maskare premazujući ga proizvodom, vrijeme je da razmislite o svom pristupu. To samo gura zrak u tubu, što uzrokuje prerano sušenje maskare i na kraju može dovesti do grudica. Umjesto toga, vrtite štapić unutar pakiranja za ravnomjerno nanošenje.

5. Zamahnite četkom

Počnite od dna linije trepavica i pomaknite štapić sve do vrhova trepavica za učinak podebljanja i produljivanja. Za savršeno produljenje pobrinut će se i mikrovlakna koja se nalaze u samoj teksturi naše revolucionarne maskare.

6. Ne zaboravite na donje trepavice

Vaše donje trepavice također zaslužuju pozornost. Stvorite izgled lutke nanošenjem maskare na donju liniju trepavica istom tehnikom koju ste koristili na gornjim trepavicama.

Profesionalni savjet  : donje trepavice obično su kraće, stoga razmislite o korištenju druge četkice s manjim vlaknima kako biste spriječili razmazivanje.

7. Uklonite sve grudice

Možda se čini kao nepotreban korak, ali četkanjem trepavica između svakog nanošenja maskare možete drastično smanjiti grudice i potpuno izbjeći paukaste trepavice. Samo držite čisti štapić pri ruci kako biste uklonili višak proizvoda dok izlazite.

8. Nanesite drugi (treći) sloj

Dodavanje drugog ili trećeg sloja maskare može učiniti da vaše trepavice izgledaju  prekrasno . Svaki sloj dodaje malo više duljine i volumena, što je posebno korisno pri prijelazu vašeg izgleda s dnevnog na noćni.

9. Posljednji stisak s lepezom

Na kraju uvijte trepavice uvijačem za trepavice kako bi zadržale oblik. Za najbolje rezultate učinite to nakon nanošenja zadnjeg sloja maskare.

Iskoristite izuzetnu priliku, jer kupnjom jedne maskare mi vam poklanjamo drugu!


Često postavljana pitanja o korištenju maskare

P: Koliko slojeva maskare trebam nanijeti?

O:  Preporučamo korištenje nekoliko slojeva maskare za poboljšanje trepavica. Ako više volite prirodniji izgled, isprobajte jedan sloj. Volite li guste, duge trepavice koje oponašaju umjetne? Budite hrabri s tri sloja maskare.

P: Kako nanosite dva sloja maskare?

O:  Kada nanosite više od jednog sloja maskare, važno je nakon svakog nanošenja očistiti trepavice čistim štapićem kako biste uklonili višak proizvoda. Također, ostavite maskaru da se osuši 15-30 sekundi između nanošenja.

P: Trebam li nanijeti maskaru na donje trepavice?

O:  Odluka o tome hoćete li koristiti maskaru na donjim trepavicama zapravo se svodi na osobne preferencije, ali definitivno može pomoći da vaše oči izgledaju veće. Nanesite maskaru na donju liniju trepavica cik-cak pokretima kako biste prekrili trepavice od korijena do vrhova.

P: Može li vam nošenje maskare uništiti trepavice? 

O:  Ako se pravilno koristi, maskara bi trebala poboljšati izgled vaših trepavica bez da ih ošteti. Uvijek uklonite šminku s očiju prije odlaska na spavanje kako biste spriječili isušivanje trepavica (što može dovesti do pucanja).

4D vodoodporna maskara (1)