Objavljeno

Poboljšajte svoje držanje

Dan za danom provodimo sate i sate pogrbljeni nad svojim računalima. Izvijamo vratove dok bezumno listamo društvenim mrežama.

Izvijamo svoja tijela u položaj koji nam najlakše omogućuje da uravnotežimo svoje prijenosno računalo i tipkamo iz udobnosti kauča. Zbog toga su i naša tijela sve više “lijena”, jer se linijom manjeg otpora prilagođavaju nezdravom položaju.

Osim toga, loše držanje također može boljeti. Može uzrokovati bolove u vratu, gornjem dijelu leđa, ramenima i donjem dijelu leđa, a budući da vaše tijelo nije u ravnoteži, može čak dovesti do ozljeda.

Ako vam ovo zvuči poznato, razmislite o korektoru držanja. Ovi uređaji dostupni su u različitim oblicima.

Neki izgledaju poput pojasa koji pristaje preko ramena ili donjeg dijela leđa. Drugi su majice s posebnim umetcima koji vam pomažu da ne zaboravite aktivirati određene skupine mišića.

Drugi pak dolaze s jastučićima koji vam se lijepe na leđa i koriste vibracije ili druge znakove (kao što je telefonski alarm) da vas podsjete da sjedite uspravno. Neki čak kombiniraju te metode.

Ono što je zajedničko svim korektorima držanja jest to da su dizajnirani za ispravljanje mišićne neravnoteže do koje dolazi kada dugo vremena provodimo u nezdravim, fiksnim položajima. Dok mišići u prednjem dijelu prsnog koša (prsni mišići) imaju tendenciju da se stegnu, mišići u gornjem dijelu leđa, uključujući središnju žilu i romboide, vjerojatno će postati prenapregnuti. Korektori mogu pomoći aktivirati mišiće koji nisu dovoljno korišteni i dati im vodič gdje trebaju biti.

Korektor držanja vidno pomaže u poboljšanju vašeg držanja
Nevidljiv, tako da ga bez problema možete nositi ispod odjeće

MAGNETNI KOREKTOR DRŽANJA pomoći će vam da se slobodno krećete bez potrebe da zastanete i razmislite o svom držanju. Korektori nam omogućuju nadogradnju naših proprioceptivnih osjetila i daju nam bolju svijest o tome što je dobro držanje i što trebamo učiniti da ga postignemo.

Zbog magnetske terapije i velike potpore koju pruža, vrlo je učinkovito rješenje za održavanje lijepog i pravilnog držanja tijela te za prevenciju bolova u leđima.

Zato nabavite svoju već danas i pobrinite se za lijepo, zdravo držanje. Vaše tijelo će vam biti zahvalno.