Poklon bon - kartica

Niste sigurni što pokloniti voljenoj osobi ili prijatelju? Zašto im ne dopustiti da odaberu s našom poklon karticom za prilagođeni iznos. Jednostavno odaberete iznos koji želite potrošiti, pošaljite ga izravno e-poštom i primatelj može iskoristiti darovnu karticu za bilo koji od naših proizvoda u e-trgovini - https://extragifts.com.

Vaučer za određeni iznos kupljen od trgovca (ili druge tvrtke) i darovan nekome. Primatelj može zamijeniti vaučer za robu ili usluge kod dotičnog trgovca ili tvrtke.

Tri pojma darovna kartica, poklon bon i darovni bon u Indiji mogu se definirati kao način prijenosa u obliku dara ili plaće ili poticaja (prema zaposleniku, prijateljima itd.). To zamjenjuje gotovinu i omogućuje primatelju kupnju usluga ili proizvoda s određenih mjesta (trgovački centri, izložbeni prostori, bazari itd.) unutar određene geografske lokacije (recimo Indija) kako je navedeno na poklon bonu.
Ovaj način prijenosa koriste korporativna tijela, zaposlenici i ljudi iz mnogih drugih područja u obliku holztiger životinje prepaid darovne kartice, poklon bonovi itd. iz raznih korisnih razloga.
Kako funkcionira svaki poklon bon:-
Darovne kartice: Ove kartice su moderna zamjena za one gotovinske kuverte koje su darovane na vjenčanju i drugim ceremonijama u Indiji. Iako je ta omotnica sadržavala gotovinu koju je osoba koja je nadarena mogla potrošiti ili spremiti, ove kartice su obično namijenjene za kupovinu, objedovanje, zabavu i bilo koji drugi trošak koje darovita osoba može odabrati. Ove kartice u posljednje vrijeme prodaju mnoge banke u Indiji. Takve kartice zahtijevaju rezervno jamstvo banke. Mogu se koristiti u prodajnim mjestima gdje prihvaćaju debitne kartice. Stanje na ovim karticama možete provjeriti putem bankomata. Identifikacijski PIN za karticu dobivate uz karticu prilikom kupnje. Darovne kartice također će imati određeni datum isteka prije kojeg se kartica mora iskoristiti. Sljedeće banke danas nude poklon kartice u Indiji.