Uvjeti plaćanja

Uvjeti plaćanja

Na web lokaciji extragifts.com možete platiti sljedećim metodama:

  • pouzećem, prilikom preuzimanja (GLS) ili druge špediterske tvrtke (Packet International)
  • pretplata na bankovni račun prodavatelja
  • kreditnim karticama
  • Plaćanje putem PayPal-a na račun prodavatelja

Prodavatelj izdaje račun s jasno razdijeljenim troškovima i porezima.

U slučaju narudžbe iznad 200 € neto vrijednosti, način plaćanja pouzećem nije dostupan. Preostale moguće metode su plaćanje unaprijed, PayPal plaćanje ili kreditne kartice plaćanje.

Popusti, promocije i druge pogodnosti (npr. Besplatna poštarina) nisu kumulativni.

Cjenik dostave

Cjenik poštanskih usluga prema težini proizvoda i zemlji otpreme vrijedi za sve zemlje EU bez obzira na težinu proizvoda.

Cijene

Cijene vrijede od točke potvrde narudžbe i nemaju unaprijed određeni datum isteka.

Cijene vrijede za gore navedene načine plaćanja pod gore navedenim uvjetima plaćanja.

Unatoč našim naporima da osiguramo najnovije i točne podatke, postoje slučajevi u kojima su podaci o cijenama netočni. U ovom slučaju ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, prodavatelj će kupcu ponuditi trenutno otkazivanje narudžbe i istovremeno ponuditi drugo rješenje koje obje strane prihvaćaju.

Kupoprodajni ugovor između prodavatelja i kupca dogovara se na mjestu potvrde narudžbe od strane prodavatelja (kupac prima e-poštu kojim ih informira o potvrdi, s podacima o dostavi). Od ovog trenutka sve su cijene i ostali uvjeti fiksni za prodavatelja i kupca.

Kako platiti putem PayPala?

Prva i najjednostavnija opcija je posjetiti našu stranicu PayPal https://www.paypal.me/, gdje jednostavno napišete iznos svoje narudžbe i kliknete "dalje". Ako još niste, morate se prijaviti na svoj PayPal račun i samo potvrditi plaćanje.