Objavljeno

Savjeti za njegu i korištenje ekstenzija za kosu

MOGU LI IZREZATI EKSTENZIJU?
Da! Iako ekstenzija kose u konjski rep dolazi u standardnoj dužini od 60 centimetara, može se ošišati na željenu duljinu.

MOGU LI JE PRATI KAO MOJU KOSU?
Preporučamo pranje nastavka svakih 30 nošenja i to samo ako se na proizvodu nakupi previše prljavštine do te mjere da postaje nepopravljiv za stiliziranje. Prilikom pranja ekstenzija ne zaboravite koristiti proizvode za kosu bez alkohola.

MOGU LI STILIZIRATI EKSTENZIJU KAO MOJU KOSU?
Da! Ekstenziju možete oblikovati kao svoju prirodnu kosu. Uz to, provjerite koristite li najvišu postavku topline od 120°C i koristite sredstvo za zaštitu od topline prije početka.

KAKO SAKRITI EKSTENZIJE U TORBICU
Ekstenzije za konjski rep dolaze s čičkom koji učvršćuje nastavak oko vašeg prirodnog repa i pričvršćenim dijelom kose koji se omotava oko baze kako bi neprimjetno sakrio komad.

KAKO SU OSIGURANI?
Ekstenzije za konjski rep dolaze s malim nastavkom s češljem koji se uvlači ispod gumice za kosu kako bi držao konjski rep na mjestu. Tu je i podloga u obliku ježa koja škljocne na mjesto kako bi osigurala konjski rep. Na kraju, dugačak pramen kose omotan je oko baze s 2 odgovarajuće kopče za pričvršćivanje.

HOĆE LI NETKO ZNATI DA NOSIM VILINSKI KOMAD?
Ne! Kao i kod svih ekstenzija, vaš će konačni izgled biti prirodan, a ekstenzije neće biti vidljive.

KOLIKO ĆE MOJA TORBICA BITI KOD MENE?
Kako biste odredili koliko će biti dugačak konjski rep, preporučujemo da izmjerite 20 centimetara prema dolje od vrha glave (ili mjesta gdje ćete vezati kosu). To će vam dati ideju o tome gdje će produžetak repa pasti na vas. Zapamtite, što je poni kraći, to će biti duži.

KOLIKO TRAJE UGRADNJA?
Kao i druge ekstenzije, ekstenzije konjskog repa mogu se staviti u samo nekoliko minuta. Uz malo vježbe, možete imati duži i deblji konjski rep za manje od 5 minuta. Upute za instalaciju također možete pronaći ovdje.

Nevidljive bešavne ekstenzije za kosu (konski rep)

KOLIKO TREBA BITI DUGA MOJA KOSA?
Kosa bi vam trebala biti dovoljno duga da je možete vezati u punđu ili mali konjski rep (bilo nizak, srednji ili visok). Najvažnije je zapamtiti da mora postojati konjski rep ili postojeći rep na koji se može pričvrstiti nastavak.

POSTOJE LI DRUGAČIJE UPUTE ZA NJEGU?
Kao opće pravilo, što manje perete svoje ekstenzije, to će duže trajati. Sami možete odlučiti koliko često ćete prati svoje ekstenzije. Ako vam se sve teže oblikuje, to je vjerojatno znak da se proizvod zaprljao i da ga treba oprati.

KAKO ODABRATI PRAVU BOJU VAŠEG EKSTENZIJE?

Preporučujemo da nastavak konjskog repa uskladite sa središtem kose (boja kose koja će biti vidljiva odmah iznad početka repa). Naravno, možete eksperimentirati s bojom kada nosite ekstenzije u konjskom repu. Isprobajte tamniju ili svjetliju nijansu ili čak naglaske ili naglaske kako biste začinili svoj poni.