O tvrtki

Uredništvo

Web stranice smo pripremili zajedno s davateljem web usluga.

Namjena web stranica

Podaci na odredišnoj stranici reprezentativnog su karaktera na području osnovne djelatnosti za koje smo registrirani. Posvećeni smo osiguravanju istinskih, pouzdanih i kvalitetnih informacija na web mjestu.
Nismo odgovorni za bilo kakve tipografske pogreške, zadržavamo pravo na promjenu sadržaja u bilo koje vrijeme i bez najave, ukoliko nije u skladu s politikom naše tvrtke.

Pravo korištenja

Web stranica i sav njezin sadržaj zaštićeni su industrijskim i intelektualnim pravima. Sve informacije, tekst, slike ili drugi grafički elementi pronađeni na ovoj web stranici mogu se koristiti isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu i ne smiju se reproducirati, mijenjati, distribuirati, licencirati ili izdavati u bilo kojem obliku, u cijelosti ili djelomično u publikacijama za u bilo koju drugu svrhu osim gledanja, bez prethodnog pismenog odobrenja administratora.

Preuzimati odgovornost

Prilikom dizajniranja web stranice nastojimo osigurati točnost i točnost podataka. Ne jamčimo i ne garantiramo njihovu točnost ili cjelovitost niti preuzimamo bilo kakvu odgovornost koja proizlazi iz njihove uporabe. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastiti rizik.
Pridržavamo pravo na promjenu sadržaja naših web stranica u bilo koje vrijeme, na bilo koji način, iz bilo kojeg razloga i bez prethodne najave.Tehnološki dizajn

Ime tvrtke

NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o.

Adresa:
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

E-mail:  info@extragifts.com

web stranica: https://shop.extragifts.si

Tel: +00386 70 554 777

Sjedište u kojem se usluga pruža:
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

Registracija tvrtke
DDV: SI54298164

Direktor: Zupanc Melita