Objavljeno

3 načina za pravilno postavljanje ekstenzija za kosu

Prednosti ekstenzija konjskog repa

 1. DRUGO (ILI TREĆE) NAKON PRANJA OBNOVITE KOSU IZ UDOBNOSTI SVOG DOMA
  Niste oprali kosu nekoliko dana? Lako pretvorite masnu kosu u savršen konjski rep uz Extra Gifts Ponytail Extensions. Sada možete otići na večernji razgovor s prijateljima nakon vježbanja kod kuće.
 2. SVAKI PUT STVARAJTE DULJE, PUNIJE I VIBRANTNIJE FRIZURE
  Ako pak smatrate da vam konjski rep nedostaje čvrstoće zbog stanjivanja, kraće duljine, suhoće ili lomljivosti, ekstenzije su rješenje za bujniju frizuru.
 3. OTVARA SVIJET MOGUĆNOSTI FRIZURA
  Jeste li ikada pokušali napraviti pleteni konjski rep? Što kažete na stavljanje kose u punđu? Pleteni repovi, visoki repovi, niski repovi, voluminozne pletenice mogući su s pričvršćenim ekstenzijama za repove.

Kako napraviti konjski rep s ekstenzijama

SAVJET: Ako planirate toplinski oblikovati ekstenziju repa, preporučujemo da to učinite prije nego što je pričvrstite na kosu.

 1. KORAK: VEŽITE KOSU U PONI
  Skupite kosu u visoki rep na vrhu glave. Postavite konjski rep malo više nego što ga namjeravate nositi i učvrstite ga gumicom za kosu.
 2. KORAK: KLIKNITE NA PROŠIRENJE
  Nježno počešljajte ekstenziju četkom ili češljem sa širokim zupcima kako biste uklonili sve čvorove.
 3. KORAK: OSIGURAJTE SVOJE PROŠIRENJE
  Provucite češalj na produžetku ispod gumice za kosu na vrhu konjskog repa. Omotajte bazu ukosnice oko vlastitog konjskog repa dok se ne preklapa i čvrsto pričvrsti.
 4. KORAK: POKRIJTE DNO ZDJELE
  Omotajte pramen kose oko baze konjskog repa kako biste sakrili struk. Koristite kopče za pričvršćivanje.
 5. KORAK: SHAKE, STIL, KRENI!
  Elegantan i ravan ili raščupan i raščupan, ljuljajte svoj luksuzni konjski rep kako god želite.

Koje frizure pristaju uz ekstenzije repa?

KONJSKI REP

Konjski rep jedna je od najjednostavnijih frizura koja nikada neće izaći iz mode. Bez obzira imate li ravnu ili kovrčavu kosu, gustu ili tanku, ova frizura uvijek izgleda moderno i trendi. Konjski rep možete nositi na poslu, tijekom sporta ili na večernjem događaju.

NISKI REP

Kako biste stvorili niski rep s luksuznim nastavkom za konjski rep, jednostavno pričvrstite kosu na potiljku prije nego što omotate nastavak oko kose. Nastavite sa svim koracima kao i obično i uživajte u svom novom ultra dugom poniju.

FIGA

Voluminozna figa nikada nije bila lakša. Da biste dobili ovaj izgled, počnite s pričvršćivanjem produžetka konjskog repa kao i obično na tjemenu. Zatim podijelite konjski rep na dva jednaka dijela. Uvijajte svaki dio dok ne dobijete dva dugačka zavoja, a zatim zamotajte zavoje jedan oko drugoga kako biste stvorili debelu pletenicu od užeta. Na kraju omotajte ovu pletenicu oko sebe na dnu i pričvrstite je ukosnom iglom.